ICCR ROUND 3 – TICKETS & INFOLIVESTREAMLIVE TIMINGRESULTS

info@iccr.ie045 860 200Contact Us

PROUDLY SPONSORED BY DIGITAL-MOTORSPORTS.COM

ICCR 2022 • Round 3

July 16th & 17th, 2022 • Mondello Park, Co. Kildare

Info
Tickets
Entry
Timetable

Event Information

  • July 16th & 17th, 2022

  • Mondello Park, Co. Kildare

  • Mondello Park National Circuit

Ticket Prices

Ticket prices for this event can be found below. Tickets MUST be pre-purchased online as tickets will not be available to purchase via cash or card at the gate on the day of the event.

  • Adults: €17.50 (Per Day)

  • U16s: Free

HelpFul Links

Buy Tickets
Driver Entry
Event Documents
Event Timetable
Live Timing
Event Results

Event Timetable

Scrutiny & Sign-On

TimeClassSession
08:00Irish Formula 125 & 250 SuperkartsScrutiny & Sign-On
08:20LegendsScrutiny & Sign-On
08:40StrykersScrutiny & Sign-On
09:00Junior MINI Challenge & Ginetta JuniorsScrutiny & Sign-On
09:20Future ClassicsScrutiny & Sign-On

Qualifying

TimeClassSession
10:00Irish Formula 125 & 250 SuperkartsQualifying (9 Mins)
10:15LegendsQualifying (5 Mins)
10:25StrykersQualifying (15 Mins)
10:50Junior MINI Challenge & Ginetta JuniorsQualifying (15 Mins)
11:10Future ClassicsQualifying (15 Mins)

Races

TimeClassSession
11:35Irish Formula 125 & 250 SuperkartsRace 1 (10 Mins)
11:55LegendsRace 1 (10 Mins)
12:05Lunch
13:05StrykersRace 1 (15 Mins)
13:30Junior MINI Challenge & Ginetta JuniorsRace 1 (15 Mins)
13:55Future ClassicsRace 1 (15 Mins)
14:20Irish Formula 125 & 250 SuperkartsRace 2 (10 Mins)
14:40LegendsRace 2 (10 Mins)
15:00StrykersRace 2 (15 Mins)
15:25Junior MINI Challenge & Ginetta JuniorsRace 2 (15 Mins)
15:50Future ClassicsRace 2 (15 Mins)
16:15Irish Formula 125 & 250 SuperkartsRace 3 (10 Mins)
16:35LegendsRace 3 (10 Mins)
16:45Finish

Scrutiny & Sign-On

TimeClassSession
08:00Fiesta ZetecScrutiny & Sign-On
08:20LegendsScrutiny & Sign-On
08:40Fiesta STScrutiny & Sign-On
09:00Formula BOSSScrutiny & Sign-On
09:20Formula VeeScrutiny & Sign-On

Qualifying

TimeClassSession
10:00Fiesta ZetecQualifying (15 Mins)
10:20LegendsPractice (5 Mins)
10:35Fiesta STQualifying (15 Mins)
11:00Formula BOSSQualifying (15 Mins)
11:20Formula VeeQualifying (15 Mins)

Races

TimeClassSession
11:45Fiesta ZetecRace 1 (10 Mins)
12:10LegendsRace 1 (10 Mins)
12:30Fiesta STRace 1 (15 Mins)
12:45Lunch
13:45Formula BOSSRace 1 (15 Mins)
14:10LegendsRace 2 (10 Mins)
14:30Fiesta ZetecRace 2 (15 Mins)
14:55Formula VeeRace 1 (15 Mins)
15:20Fiesta STRace 2 (15 Mins)
15:45Formula BOSSRace 2 (15 Mins)
16:10LegendsRace 3 (10 Mins)
16:20Finish

Scrutiny & Sign-on

TimeClassSession
08:00StrykersScrutiny & Sign-On
08:20Formula VeeScrutiny & Sign-On
08:40Historics (HRCA)Scrutiny & Sign-On
09:00Formula SheaneScrutiny & Sign-On

Qualifying

TimeClassSession
10:00StrykersQualifying (15 Mins)
10:20Formula VeeQualifying (15 Mins)
10:40Historics (HRCA)Qualifying (15 Mins)
11:00Formula SheaneQualifying (15 Mins)

Races

TimeClassSession
11:30StrykersRace 1 (15 Mins)
11:55Formula VeeRace 1 (15 Mins)
12:20Historics (HRCA)Race 1 (15 Mins)
12:45Formula SheaneRace 1 (15 Mins)
13:00Lunch
14:00StrykersRace 2 (15 Mins)
14:30Formula VeeRace 2 (15 Mins)
15:00Historics (HRCA)Race 2 (15 Mins)
15:30Formula SheaneRace 2 (15 Mins)
15:45Finish

Scrutiny & Sign-on

TimeClassSession
08:00Fiesta ZetecScrutiny & Sign-On
08:20Future ClassicsScrutiny & Sign-On
08:40Irish Supercars, ITCC & SEAT SupercupScrutiny & Sign-On
09:00Fiesta STScrutiny & Sign-On
09:20Formula BOSSScrutiny & Sign-On

Qualifying

TimeClassSession
10:00Fiesta ZetecQualifying (15 Mins)
10:20Future ClassicsQualifying (15 Mins)
10:40Irish Supercars, ITCC & SEAT SupercupQualifying (15 Mins)
11:00Fiesta STQualifying (15 Mins)
11:20Formula BOSSQualifying (15 Mins)

Races

TimeClassSession
11:45Fiesta ZetecRace 1 (15 Mins)
12:10Future ClassicsRace 1 (15 Mins)
12:35Irish Supercars, ITCC & SEAT SupercupRace 1 (15 Mins)
13:00Lunch
14:00Fiesta STRace 1 (15 Mins)
14:25Formula BOSSRace 1 (15 Mins)
14:50Fiesta ZetecRace 2 (15 Mins)
15:15Future ClassicsRace 2 (15 Mins)
15:40Irish Supercars, ITCC & SEAT SupercupRace 2 (15 Mins)
16:05Fiesta STRace 2 (15 Mins)
16:30Formula BOSSRace 2 (15 Mins)
16:45Finish

Documents

Below you can find all of the relevant competitor documents for this event. Please click the link for each document to download that document.


Classes Racing

Junior Mini

Learn More »

Formula Vee

Learn More »

BOSS Ireland

Learn More »

Fiesta ST

Learn More »

Ginetta Junior

Learn More »

Strykers

Learn More »

Fiesta Zetec

Learn More »

Future Classics

Learn More »

Legends

Learn More »